Irene Samuelsson Ohlanders

En konstnär i Leksand som heter Irene Samuelsson Ohlanders tänkte jag mig att det här inlägget skulle handla om. Men först ska jag förstås önska alla mina läsare välkomna till mig och min blogg den här dagen och jag hoppas att ni alla har det riktigt bra idag. Som ni säkert känner till är jag mycket intresserad av konst och försöker att ta mig iväg på konstutställningar så ofta jag bara kan. Det var på en utställning för några år sedan som jag kom i kontakt med Irene Samuelsson Ohlanders vackra tavlor. De talade direkt till mig där de satt upphängda på väggen och jag blev riktigt som förtrollad. Redan där och då gick hennes konst rakt in i mitt hjärta och sedan den dagen missar jag inte en endaste utställning som hon har, åtminstone ingen utställning i Dalarna. Att säga att Irene Samuelsson Ohlanders är en konstnär i Leksand blir faktiskt lite missvisande. Hon är en konstnär i hela Sverige eftersom hon haft utställningar runt om i stora delar av landet. Men hon är för närvarande verksam som konstnär i Leksand med omnejd och bor ni här i Dalarna och tycker om konst då får ni för allt i världen inte missa denna konstnär. Vill ni kanske se vilka fina tavlor hon målar eller till och med köpa en kan ni kontakta Irene Samuelsson Ohlanders. Rätt som det är kommer det säkert en ny utställning så det kan vara en bra ide att hålla utkik i den lokala pressen för där brukar det aviseras när något är på gång. Irene försöker ständigt att utveckla sig i sin konstnärsgärning så utöver det här med att hon målar tavlor arbetar hon också i material som betong och järn.